Mijn aankoop van de Geberit UP720

Mijn aankoop van de Geberit UP720

5 februari 2019 Uit Door Redactie

Ik had een woning gekocht die toe was aan een complete renovatie. Het huis was in erg slechte staat en moest helemaal opgeknapt worden. Ik had een tegelvloer in de woonkamer, in de gang en in de keuken laten plaatsen. De keuken was erg oud en die heb ik laten vervangen door een nieuwe moderne keuken. De badkamer moest ook gerenoveerd worden. De tegels die op de muren en op de vloer lagen heb ik laten vervangen door nieuwe. De douche heb ik vervangen en ik heb een ligbad laten plaatsen. Ik had ook een nieuwe wc nodig en reservoir nodig. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een bedrijf die wc’s en reservoirs van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs aanbiedt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op de website van toiletmarkt.nl. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt en wat ze belangrijk vinden. ze bieden een erg ruim assortiment aan en na een tijdje te hebben gezocht kwam ik uit op de Geberit UP720.

Geberit UP720

Aankoop en montage

Ik besloot om een nieuw reservoir te kopen van het merk Geberit. Ze hanteren erg aantrekkelijk prijzen in vergelijking met de andere websites die ik bezocht had. Ik besloot om over te gaan tot een aankoop van de Geberit UP720. Ik ging vervolgens op zoek naar een nieuwe wc die ik na een korte tijd te hebben gezocht al gevonden had. Ik heb de nieuwe wc en het nieuwe reservoir door een monteur laten monteren.